18.07.2017

1081 metri pătrați închiriați cu succes în clădirea Batory Office Building II

Attachments:
image/jpeg icon 249.55 KB

Tech Data Polonia a decis extinderea spațiului închiriat în Batory Office Building II. Compania și-a extinds sediul cu 1081 m2 , ocupând în total 2752 m2. Noul acord de închiriere a fost semnat pe 5 ani, până în anul 2022. Tech Data Polonia este un distribuitor IT de top ce oferă o gamă extinsă de produse și servicii pentru marile companii de producție din piața locală. Compania face parte din Tech Data Corporation, una dintre cele mai mari consorții internaționale în materie de distribuție de software si hardware. În Polonia, compania operează cu mai mult de 7000 de parteneri.

Tech Data Polonia este un alt chiriaș ce și-a extins contractul de curând, mărindu-și spațiul din cadrul clădirii deținute de Liebrecht & wooD. Asta dovedește faptul că înțelegem nevoile chiriașilor noștri, oferindu-le condiții excelente pentru a susține dezvoltarea unui business – a spus Katarzyna Gontarska, Sales Department Director al Liebrecht & wooD Polonia.

Clădirea de 6 etaje Batory Office Building II este dezvoltată și administrată de către Liebrecht & wooD Group. Clădirea oferă un spațiu total de 7800 m2 de birouri. Amplasamentul său în apropierea intersecției Salomea oferă chiriașilor ei acces ușor la centrul orașului, la centura de sud a Varșoviei, autostrada A2 și Aeroportul Chopin.

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!