24.10.2017

Casa Convenienza by Casa Magica Design și Solmar se alătură FASHION HOUSE Outlet Centre București

Attachments:
image/jpeg icon 6.47 MB

Casa Convenienza este un concept de piese de mobilier lansat de Casa Magica Design – o companie de renume în cadrul sectorului de arhitectură și design, specializată pe soluții decorative premium, ce operează în România din 1998. Casa Convenienza se axează atât pe mobilă italiană premium cât și pe soluții de design pentru amenajările interioare. Noul magazin outlet Casa Convenienza by Casa Magica Design din FASHION HOUSE Outlet Centre București ocupă ocupă o suprafață de 557 metri pătrați și oferă clienților produse premium la prețuri atractive – cu 30% - 70% mai mici, în fiecare zi.

În același timp, Solmar Group, unul dintre cele mai importante grupuri de fashion active pe piața din România, a deschis un magazin multi-brand pe o suprafață de 150 de metri pătrați, amplasat lângă magazinul Desigual deja existent, aducând astfel la FASHION HOUSE Outlet Centre București o serie de mărci de fashion de renume: Parfois, Karren Millen, Promod, Jennifer, Cache Cache, Devred, MIM, Benetton, Modalfa, Grain de Malice, Max Mara Weekend, Marina Rinaldi si Yammay, având articole la fel de atractive ca celelalte prezente în centrul Outlet – la prețuri mai mici cu 30 - 70%, zi de zi.

“FASHION HOUSE Outlet Centre București, o destinație de cumpărături din ce în ce mai populară, înregistrează creșteri semnificative în indicii cheie de performanță, incluzând cheltuiala pe client, valoarea medie a unei tranzacții și rata de conversie. Printre altele, această creștere este un rezultat al eforturilor noastre spre crearea celui mai bun mix de chiriași ce se adresează nevoilor clienților români. Fără dubii, Casa Convenienza și outlet-ul multi-brand Solmar adaugă valoare mixului de chiriași al centrului nostru”, afirmă Brendon O’Reilly, Managing Director al FASHION HOUSE Group.

În primul semestru al anului 2017, atât cifra de afaceri cât și cheltuiala pe client din cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București au crescut cu 12% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016. Alți indicatori importanți, precum rata de conversie (procentul vizitatorilor ce cumpără) și valoarea tranzacției medie, și-au menținut creșterea considerabilă cu o unitate – 5%, respectiv 6%.

“Ne bucurăm să le urăm celor de la Casa Convenienza și Solmar “Bun venit!” în FASHION HOUSE Outlet Centre București. Avem încredere că vom avea o colaborare de succes pentru toate părțile. Chiriașii primesc soluții excelente și dovedite pentru optimizarea stocurilor și obținerea profiturilor adiționale, iar în același timp, FASHION HOUSE Outlet Centre București poate oferi clienților alte brand-uri de calitate la un preț atractiv”, afirmă Sorin Ioan Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD România și Retail Operations Director pentru FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Casa Convenienza și Solmar sunt doi dintre chiriașii ce vor închiria spațiu în cadrul centrului în această toamnă, mai multe magazine urmând să se deschidă în FASHION HOUSE Outlet Centre București în lunile următoare, centrul continuând astfel procesul de îmbunătățire a ofertei sale comerciale.

FASHION HOUSE Outlet Centre București

Deschis în 2008, FASHION HOUSE Outlet Centre București este primul centru outlet din România, localizat strategic lângă centura Bucureștiului, cu acces direct de pe autostrada A1, captând 2.77 milioane de locuitori pe o raza de 90 de minute de mers cu mașina. Cu o suprafață închiriabilă totală de 16.000 mp, este casa a aproximativ 70 de magazine, un foodcourt și o parcare pentru 2,150 de mașini. FASHION HOUSE Outlet Centre București este dezvoltat de FASHION HOUSE Group.

Mixul de chiriași ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Casa Convenienza și mulți alții. Cu discount-uri cuprinse între 30% și 70% pe tot parcursul anului la articolele fashion de firmă, FASHION HOUSE Outlet Centre București completează perfect oferta West Park – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din București, cunoscut pentru multitudinea de bunuri oferite.

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!