05.02.2018

FASHION HOUSE Outlet Centre București închiriază 1.285 de metri pătrați

Attachments:
image/jpeg icon 6.47 MB

Koton este un brand internațional de renume care își are originile în Turcia. Cu abordarea sa creativă, inovativă și orientată spre clienți și tehnologie, Koton are ca misiune să reunească tendințele sezoniere cu designul autentic. Marca oferă o gamă largă de colecții pentru doamne, domni, tineri și copii. Compania a închiriat o suprafață comercială de 833 de metri pătrați în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Următorii doi noi locatari ai centrului comercial sunt mărci locale de renume, cu o reputație puternică în România: TinaR și Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri pătrați. În plus, Enghlish Home a închiriat 131 de metri pătrați. Adițional stilului său britanic, English Home oferă produse care îndeplinesc dorințele consumatorilor pentru dormitoare, băi, bucătării și sufragerii.

”Am observat în mod constant o creștere a interesului față de conceptul de outlet și numeroase mărci internaționale și locale care operează în România sunt dornice să deschidă magazine în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București. Piața românească este foarte promițătoare pentru segmentul de outlet-uri și suntem siguri că există loc pentru noi proiecte interesante”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director al FASHION HOUSE Group.

FASHION HOUSE Outlet Centre București s-a deschis în 2008 în cadrul parcului comercial West Park Retail și reprezintă primul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de către FASHION HOUSE Group, parte a Liebrecht & wooD Group. Amplasat strategic lângă centura Bucureștiului, cu acces direct de pe autostrada A1, centrul comercial se află la o distanță de doar 30 de minute de mers cu mașina din centrul orașului. FASHION HOUSE Outler Centre București are o suprafață închiriabilă de peste 15.500 de metri pătrați și o parcare amplă, cu 2.150 de locuri.

Mixul de chiriași ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Camel Active, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Casa Convenienza și mulți alții. Cu discount-uri cuprinse între 30% și 70% pe tot parcursul anului la articolele fashion de firmă, FASHION HOUSE Outlet Centre București completează perfect oferta West Park – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din București, cunoscut pentru multitudinea de bunuri oferite.

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!