14.02.2018

LINK și Waberer’s Poland aleg Koneser

Attachments:
image/jpeg icon 6.8 MB

LINK Sp. z o.o. și Waberer’s Poland, companii active în sectorul logistic și parte a Waberer’s International Group, au închiriat o suprafață totală de 728 de metri pătrați de birouri în Koneser. Tranzacția reprezintă un alt exemplu pentru popularitatea de care cel mai important proiect comercial din zona Praga a Varșoviei se bucură printre companiile poloneze și internaționale. Liebrecht & wooD Group și BBI Development S.A. dezvoltă un proiect comercial mixt pe amplasamentul fostei distilării Warsaw Vodka Distillery, în zona delimitată de străzile Ząbkowska, Markowska, Białostocka și Nieporęcka. Proiectul dispune de 25.000 de metri pătrați de spații de birouri moderne, închiriate într-un procent de 92%.

LINK a semnat un contract de închiriere a 435 de metri pătrați în noua clădire P amplasată pe Strada Bialostocka. LINK este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții moderne pentru industria logistică din Polonia. Compania are o experiență de aproape 30 de ani, perioadă în care a colaborat cu clienți internaționali din domenii precum: industria componentelor auto, apartate de uz casnic, materii prime și componente, produse chimice industriale, sectorul FMCG și cel al materialelor de construcții. Compania este specializată în transport rutier și livrări în toată Europa, oferind soluții de transport cu flote de camioane, reprezentând mai puțin comparativ cu soluțiile care presupun utilizarea de containere. Întregul proces de transport este gestionat cu ajutorul unor soluții IT moderne.

LINK face parte din Waberer’s International Group, al cărui sediu central din Polonia va fi de asemenea amplasat în Koneser. Waberer’s Poland a semnat anul trecut un acord de închiere a 293 de metri pătrați în cadrul proiectului.

Reprezentanții LINK au ales Koneser drept noul sediu central al companiei având în vedere numeroasele facilități disponibile pentru angajați – o poziționare excelentă, o zonă exterioară atent creionată și o ofertă bogată de restaurante și spații de servicii.

 Koneser reprezintă o investiție semnificativă pentru piața imobiliară din Varșovia. Acesta este un proiect mixt, deschis oricui și care oferă o opțiuni noi pe piață. Combinația originală rezultată dintre clădirile istorice și cele moderne vor crea o atmosferă prietenoasă în care întreaga comunitate Koneser – angajații din clădirile de birouri, oaspeții lor, locuitorii Capitalei și turiștii – se va simți excepțional”, a declarat Magdalena Bartkiewicz-Podoba, General Manager al Liebrecht & wooD Poland

CBRE a fost consultantul imobiliar care a asistat pe parcursul negocierilor cu Waberer’s Poland și LINK.

Centrum Praskie Koneser reunește spații de birouri de cea mai înaltă calitate, spații comerciale, restaurante și spații rezidențiale. Din 2015, Campus Warsaw – inițiativa Google dedicată companiilor de tip start – up – este amplasată în cadrul proiectului. Koneser va include de asemenea și un hotel Moxy Warsaw Praga (un brand al Marriott International), Muzeul Național Polonez al Vodcii, clubul de fitness Zdrofit și centrul medical Damian. Proiectul a obținut certificarea sustenabilă BREEAM Interim 2013 New Construction, atăt pentru componenta de birouri cât și pentru cea de retail, cu ratingul Excellent. Mai multe informații pe www.koneser.eu

 

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!