03.01.2018

Magdalena Bartkiewicz-Podoba, numită la conducerea Liebrecht & wooD Group în Polonia

Attachments:
image/jpeg icon 3.83 MB

Liebrecht & wooD Group se bucură să anunțe că Magdalena Bartkiewicz-Podoba s-a alăturat echipei de management, fiind numită, pe 18 decembrie 2017, în funcția de General Manager al Liebrecht & wooD Polonia.

Magdalena Bartkiewicz-Podoba face parte din echipa Liebrecht & wooD Group de 20 de ani. A lucrat ca director al departamentului legal, și din 2002 încoace se ocupă de administrarea zilnică a companiei, inițial ca membru al board-ului, dupa care în calitate de partener și acționar. De asemenea, a ocupat și poziția de consilier general, fiind responsabilă de toate tranzacțiile majore și de oferirea de suport legal companiilor deținute de către Liebrecht & wooD Group în Polonia, Rusia și România. În 2015 a intrat pentru un an în concediu sabatic, perioadă în care a călătorit în jurul lumii și și-a dedicat timpul familiei și pasiunilor – umanistică, explorarea locurilor noi, cunoașterea persoanelor noi și schiatul în afara pistelor amenajate. În 2016 a puz bazele unui start-up alături de alți doi investitori, ei ocupându-se de administrarea acestuia în prezent.

În calitate de General Manager al Liebrecht & wooD Polonia, Magdalena Bartkiewicz-Podoba va superviza executarea proiectelor imobiliare din Polonia și va coordona o echipă de peste 60 de oameni în sediul din Varșovia al grupului. Fondatorii Liebrecht & wood Group, Marc Lebbe și Patrick Van Den Bossche, își vor menține rolurile de Managing Directors.

Marc Lebbe, fondator și Managing Director al Liebrecht & wooD Group, a declarat: “Sunt fericit că această poziție a fost preluată de către o persoană ce a fost alături de companie mulți ani. Fiind martor al muncii Magdalenei cât și al contribuției sale la dezvoltarea companiilor din cadrul Liebrecht & wooD și FASHION HOUSE Group, sunt convins că deciziile și devotamentul ei vor avea o influență pozitivă asupra operațiunilor noastre de pe piața poloneză.”

Magdalena Bartkiewicz-Podoba, General Manager al Liebrecht & wooD Polonia, a declarat: “Mă bucur să mă realătur echipei de succes, devotate și creative din cadrul Liebrecht & wooD. Cu obiective clar definite, suntem gata să facem față oricărei provocări ce va apărea în următorul an.”

Magdalena Barkiewicz-Podoba a absolvit în 1997 Facultatea de Drept și Administrare din cadrul Universitații din Varșovia. De asemenea, a absolvit British and European Legal Studies, proiect realizat în de către Univeristy of Cambridge în colaborare cu Universitatea din Varșovia, precum și un master în negociere și mediere la Școala de Psihologie Sociala din Varșovia (2001). În 2005, Magdalena Bartkiewicz-Podoba a obținut calificarea de consultant legal în Polonia. Este căsătorită și are trei fiice.  De asemenea, este președinta NonIron Foundation Council.

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!