23.01.2018

Șase noi chiriași în cadrul FASHION HOUSE Outlet Center Moscova

Attachments:
image/jpeg icon 429.89 KB

FASHION HOUSE Outlet Center Moscova a început anul 2018 cu închirierea unei suprafețe adiționale de 1,258 de metri pătrați. Portofoliul impresionant al schemei de retail este astfel îmbunătățit cu mărci internaționale și locale de renume: Under Armour, Paul Smith, Dino Ricci, Choupette și Milavitsa. Adițional, Time Kids va întregi experiența de cumpărături, oferind opțiuni de petrecere a timpului liber pentru copii.

Under Armour, fondat în 1996 de către fostul jucător de fotbal al Universității din Maryland, Kevin Park, este creator articolelor de îmbrăcăminte de performanță – articole concepute să mențină scăzute temperatura și umiditatea atleților, precum și să confere un grad ridicat de mobilitate pe parcursul unei competiții sportive sau antrenament. Under Armour oferă sortimente de produse pentru bărbați, femei și tineri. Marca a deschis un magazin cu o suprafață de 523 de metri pătrați în FASHION HOUSE Outlet Center Moscova.

Renumit pentru colecțiile sale de îmbrăcăminte și accesorii, Paul Smith este specializat în o utilizare ingenioasă a meșteșugului tradițional și a designului de ultimă oră pentru a crea articole frumos realizate, de dorit și moderne. Marca creată de cel mai renumit designer britanic a preluat 174 de metri pătrați în cadrul centrul comercial.

Următoarele trei contracte de închiriere au fost încheiate cu Dino Ricci (încălțăminte), Choupette (îmbrăcăminte pentru copii, cuiburi de somn și îmbrăcăminte pentru nou-născuți și pentru botez, lenjerie pentru copii, lenjerie pentru pat, mobilier de lux și accesorii pentru dormitoarele copiilor) și Milvavitsa (lenjerie pentru femei). Aceste mărci au preluat 144, 144 și, respectiv, 99 de metri pătrați.

Există o dorință în creștere din partea consumatorilor ca centrele comerciale să ofere și o experiență plăcută de petrece a timpului în timpul cumpărăturilor. Astfel, pentru a îmbunătăți oferta FASHION HOUSE Outlet Center în acest domeniu, Time Kids a deschis o unitate pe o suprafață de 174 de metri pătrați, oferind opțiuni de divertisment pentru copii.

”Suntem bucuroși că am semnat cu aceste mărci fantastice. Segmentul centrelor comerciale de tip outlet din Rusia are multe de oferit, sprijing chiriașii în obținerea celor mai bune rezultate de afaceri. De asemenea, cea mai nouă opțiune excelentă de petrecere a timpului liber de către copii va fi foarte apreciată de toți cei care vizitează FASHION HOUSE Outlet Center Moscova”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director al FASHIOM HOUSE Group.

FASHION HOUSE Outlet Center Moscova este prima schemă de retail total acoperită de acest tip din Rusia. Centrul comercial se întinde pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați închiriabili și reunește peste 100 de magazine. Portofoliu impresionant al centrului comercial include mărci de top de cea mai bună calitate, disponibile la prețuri cu 30% - 70% mai reduse față de cele de listă. Printre acestea se numără Tommy Hilfiger, adidas, Reebok, US Polo, Tom Tailor, Benetton, Nike, Puma, Lacoste, Tru Trussardi, Samsonite, Salomon, Etro, Max Mara și altele. Există, de asemenea, și un cadru perfect pentru mărci de lux, cu magazine deschide de către Furla, Meucci, Pinko, Escada, Kenzo, Motivi, Max Mara, Etro and All Seasons Comfort (by Silk & Cashmere). În Moscova, FASHION HOUSE Group a implementat strategia sa omnichannel, reunind astfel operațiunile din cadrul centrului comercial cu prima platform online a unui centru outlet din Rusia.

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!