02.11.2011

Weltbild alege din nou Green House

Pentru următorii patru ani si jumătate, Weltbild Polska Sp. z o.o., cea mai mare companie de comenzi poştale va avea sediul in clădirea de birouri Green House din Varşovia. Clădirea a fost timp de mulţi ani un „bestseller” al dezvoltatorului imobiliar din Europa, Liebrecht & wooD.

Weltbild Polska Sp. z o.o., care a fost creat din fuziunea dintre Weltbild si Świat Książki, o companie de internet din liga de top pentru comerţ electronic si al doilea cel mai mare comerciant de carte din Polonia, va rămâne chiriaşul clădirii de birouri Green House, cel puţin pana la mijlocul anului 2016.

Weltbild Polska Sp. z o.o. va ocupa un spaţiu de 2 451 m2 (brut) din 3 251 m2 cat are clădirea de birouri Green House. Clădirea, deţinuta de Liebrecht & Wood, a fost integral închiriata.

– Suntem mândri ca o astfel de companie, mare si dinamica, s-a hotărât sa aibă încredere in noi in continuare. Este un semn ca strategia noastră, bazata pe relaţii pe termen lung cu partenerii noştri, este o strategie corecta. – a spus Marc Lebbe, Membru al Consiliului Liebrecht & wooD.

Green House este o clădire de trei etaje, construita in str. Hankiewicza nr. 2, in Varşovia. Accesul simplu la transportul public, arhitectura care respecta împrejurimile districtului Ochta si managementul atent al imobilului, de către WeCare, reprezintă garanţia succesului comercial al acestei clădiri.

Contact

Małgorzata Majewska
mmajewska@advancedpr.pl
Telephone: 22 642 10 26

Muzeul Vodcii Poloneze se deschide pe 12 iunie!